Reageren uitgeschakeld

Wethouder Arnhem: “Hoe groen wilt u het hebben?”

2011
03.01

Te pas en te onpas vertelt wethouder Margreet van Gastel van de gemeente Arnhem hoe trots zij is op al het mooie groen van haar stad. “Prijzen als Groenste stad van Nederland (2008), Groenste stad van Europa (2009) van Entente Florale en Beste Openbare Ruimte (2010) versterken natuurlijk het groene imago van Arnhem. Maar wat mij betreft is het zijn van een groene stad meer dan het winnen van prijzen”, aldus Van Gastel.

Samen met alle Arnhemmers wil zij werken aan de groene toekomst. “Daarvoor heb ik de Groene Agenda in het leven geroepen. Een agenda die richting moet geven aan waar wij de komende jaren als gemeentebestuur het beste op in kunnen zetten als het gaat om ons groen. Want als we keuzes maken en ons daarop focussen dan kunnen we er meer uithalen.”
Ideeën Van Gastel nodigt alle bewoners van harte uit om op de website met ideeën te komen. En om reacties te geven op de ideeën die anderen hebben gegeven.“Waar moeten we volgens u op inzetten als het gaat om groen? Ik laat me graag door iedereen inspireren!”
Bron:Gemeente Arnhem

Comments are closed.