Reageren uitgeschakeld

Het Groen Museum in Rotterdam

2011
01.03
Een mooi en inspirend initiatief van een Rotterdamse kunstenaar is het Groen Museum in Rotterdam. In navolging van een internationale gemeenschap van gelijkgestemden heeft deze kunstenaar het woord bij de daad gevoegd en een tijdloos object en traject gerealiseerd in een ecologische tuin in het Oude Noorden van Rotterdam. Ik  (de redactie) heb het geluk gehad te mogen genieten  van een exclusieve en zeker niet alledaagse rondleiding.
GreenMuseum is een online museum dat de ontwikkeling van een duurzame toekomst ondersteunt door mensen te helpen bij het creëren, bij het presenteren en waarderen van kunst die onze relatie verbeterd met de natuurlijke wereld.
GreenMuseum.org
Het is een groeiende online gemeenschap van kunstenaars, wetenschappers, curatoren, schrijvers, non-profitorganisaties en bedrijven die zich inzetten voor het ontwikkelen en delen van creatieve en innovatieve strategieën voor wereldwijde sociale en ecologische kwesties aan te pakken, door een geest van vrijwilligheid, mededogen en vrijgevigheid.

Comments are closed.