Reageren uitgeschakeld

Laatste kans inschrijven Groen Dichterbij Icoonproject!

2012
09.18

Kom in aanmerking voor professionele ondersteuning en € 20.000,-

Groen Dichterbij is nog een paar dagen op zoek naar toonaangevende groene buurtprojecten in Nederland. Inschrijven kan nog tot 24 september.

Nieuwe en bestaande projecten met uitbreidingsplannen kunnen zich nog enkele dagen inschrijven om het Groen Dichterbij Icoonproject van de provincie te worden. Groen Dichterbij is nog op zoek naar projecten die groen én sociaal zijn en die met hun kennis en uitstraling een voorbeeld zijn voor andere projecten. In iedere provincie ontvangt het Icoonproject steun van een professioneel team en een financiële bijdrage van maximaal € 20.000,- om de plannen uit te voeren. Inschrijven kan op www.groendichterbij.nl

Groen doet goed!

Samen bezig zijn met groen creëert meer contact en betrokkenheid tussen buren. Daarom stimuleert Groen Dichterbij mensen om als buurt, straat of wijk gezamenlijk aan de slag te gaan met het ‘vergroenen’ van de omgeving, bijvoorbeeld met een gezamenlijke moestuin of het onderhoud van parkjes, boomspiegels en historische bomenrijen.  Zo brengt groen mensen bij elkaar. Groen Dichterbij is een initiatief van IVN, het Oranje Fonds, Buurtlink.nl en SME Advies en wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Tot 24 september inschrijving Groen Dichterbij IcoonprojectenMaak kans op professionele ondersteuning en een financiële bijdrage van maximaal € 20.000,-. Een jury kiest per provincie een winnaar uit drie genomineerden. De uitreiking aan de winnaars vindt plaats op 24 november.

Comments are closed.